Lid worden

Wanneer je deze website gelezen hebt en denkt: "ik wil ook lid worden van deze club!", dan raden wij het volgende aan.

Lees onze doelstellingen.
Hier staan onder andere de regels voor nieuwe leden en hoe men zich kan aanmelden, voor de volledigheid hier ook nog eens op een rij:

- Men moet zich lid maken van het Natuurhistorisch Genootschap Limburg.
Daarna kan men zich aanmelden bij diverse studiegroepen, dus ook bij de SOK. Iemand die reeds lid is van het Natuurhistorisch Genootschap Limburg hoeft zich alleen maar aan te melden bij de SOK.
Voor contributie zie de website van het Natuurhistorisch Genootschap Limburg.

- In eerste instantie is men n jaar aspirant lid van de SOK zodat wij elkaar uitgebreid kunnen leren kennen.

- Na een jaar aspirant-lidmaatschap kan het aspirant-lid gewoon lid worden als het SOK-bestuur hiertegen geen bezwaren heeft. Mensen die zich gedurende dit 'snuffeljaar' misdragen hebben, bijvoorbeeld door groeven open te breken, kunnen geweigerd worden.

- Van nieuwe leden verwachten wij dat men onze doelstellingen en gedragscode onderschrijven. Aangezien wij een studiegroep zijn verwachten wij daarom enige activiteit in plaats van een passieve, consumptieve houding.

- Wanneer je een mentor wenst om je wegwijs te maken en behulpzaam te zijn is dat mogelijk. Ook steun bij het uitvoeren van onderzoeken en het schrijven van artikelen is mogelijk.

- Elk lid ontvangt maandelijks het Natuurhistorisch Maandblad, 5 maal per jaar de SOK-Info en indien gewenst ook de SOK-Mededelingen (hiervoor hoeft men geen lid te zijn, men kan zich ook abonneren zonder lidmaatschap).


Enigszins afgeschrikt door deze regeltjes? Niet nodig! Kom eens geheel vrijblijvend naar n van onze gezellige ledenavonden. Er is altijd wel iemand van het bestuur aanwezig om je uitgebreid te woord te staan. De overige leden kunnen je overigens ook heel goed informeren en ng enthousiaster maken! Wanneer je vooraf even te kennen geeft dat je komt zorgen wij dat wij de nodige informatie bij ons hebben. Wij kunnen dan ook kennismaken en je verwelkomen.

Wil je direct meer informatie ontvangen mail dan naar ons secretariaat.