Nieuws overzicht

Terug naar het nieuwsoverzicht

7 mei 2010 - De volgende berglopers/ledenavond vindt plaats op 14 mei.


De volgende leden/berglopers avond vindt plaats op 14 mei aanstaande.

De ledenavond van 14 mei wordt een speciale ledenavond. Het zal een speciale “op locatie” ledenavond worden. Leden krijgen de mogelijkheid om de groeve “De Coolen” in Val-Meer te bezoeken. Vanaf 19.30 uur kunt u er terecht. Uiteraard zal de beheerder aanwezig zijn om eventuele vragen over deze bijzondere groeve te beantwoorden. Het zal geen rondleiding worden, want u kunt er vrij rondlopen.

Na afloop van een reguliere ledenavond wordt er altijd gezellig nagepraat in het museum café en dit is inmiddels een belangrijk onderdeel van de ledenavonden geworden. Het SOK-bestuur is dan ook van mening dat met deze traditie niet gebroken mag worden. Zij heeft dan ook besloten om een museumcafé ter plaatse in te richten. De Coolen heeft landschappelijk gezien een prachtige ligging en het gebied voor de ingang leent zich prima om er een tijdelijk museumcafé in te richten. Helaas is het daar niet mogelijk om een barbecue te houden. Tóch heeft het SOK-bestuur gevonden dat er iets speciaals gedaan moest worden, het is immers de laatste ledenavond voor de zomerstop. Er zal dus behalve het inmiddels gebruikelijke drankje ook een hapje te krijgen zijn. De drankjes zullen tegen kostprijs worden verkocht.

In verband met de inkoop zou het SOK-bestuur het op prijs stellen als we op voorhand weten hoeveel personen er ongeveer komen. Mocht u al op voorhand weten of u komt horen wij dat graag: robmac@planet.nl