Lezingen


Regelmatig is er een SOK-avond in het Natuurhistorisch Museum Maastricht (zie Agenda), waarin een of meerdere sprekers hun onderzoeksbevindingen aan het aanwezige publiek kunnen presenteren (meestal door middel van een Powerpoint-presentatie). Ook niet-leden zijn hierbij van harte welkom, en is tevens een goede gelegenheid om kennis te maken met de SOK.
Het programma is ook terug te vinden in de SOK-Info en op de facebookpagina. In de eerstvolgende SOK-Info is een kort verslag van de SOK-avond terug te vinden.
Meestal doet ook de Van Schaïk-stichting vooraf enkele updates geven van hun werkzaamheden: deze staan niet in de onderstaande lijst, maar de geinteresseerde kan deze terugvinden in de SOK-Info of de Steunpilaar.
We streven om de lezingen ook achteraf op ons Youtube-kanaal te plaatsen. Dit beslist uiteindelijk de spreker van de lezing.
Noot: de onderliggende data is vanwege de doorzoekbaarheid gesorteerd als jaar-maand-dag.


2010-2019 2000-2009 1990-1999 1970-1980
Datum 1e spreker(s)   ⇅ Onderwerp 2e spreker(s)    ⇅ Onderwerp 3e spreker(s)    ⇅ Onderwerp
Datum Primaire spreker(s) Onderwerp Secundaire spreker(s) Onderwerp 3e spreker(s) Onderwerp












mergelgroeven, mergelgroeves, mergelgrot, mergelgrotten, mergel, grotten, st. pieter, sint pieter, sint-pieter, st. pietersberg, sint pietersberg, sint-pietersberg, noordelijk gangenstelsel, zonneberg, slavante, caestert, ternaaien boven beneden, geuldal, valkenburg, sibbe, sibbergroeve, duivelsgrot, Jezuitenberg, cannerberg, muizenberg, barakkenberg, gemeentegrot, fluweelengrot, grote berg, pitjesberg, roosburg, Sint Josephgroeve, Dolekamer, roothergroeve, avergat, Vuursteenmijn Rijckholt, Lindestraat, Eben-Ezer, ENCI groeve, Theunissengroeve, de Keel, Houbenbergske, Flesschenberg, Gewandgroeve, studiegroep, onderaardse, kalksteengroeven, natuurhistorisch, genootschap, limburg, sok, s.o.k., onderzoek, vleermuizen